Suziana's FotoPage

By: Suziana Kamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 29-May-2007 19:31 Email | Share | | Bookmark
Cuti-Cuti Malaysia Sarawak ngn Family

mama n pakcik
penantian satu penyiksaan....
bel0n ku....
View all 14 photos...

First time dapat dapat pegi kuching dapat bawa mama ngan pakcik, suziati pun join sekali, happy sgt... dah lama idam nak pegi ke sana... itulah yang den mampu setakat ni... tapi apapap0n syukur alhamdullillah apa yang diimpikan diizinkan Allah...ameen.. Kami naik flight kul 7.00 pagi... dek kerana tak da org yang dapat tolong antar pegi airport pagi tu maka berkampunglah kat airport malam tu... muka masing-masing dah macam chapati dah... heheheh... ingatkan kami je yang bertapa kat airport rupanya ramai lagi rakyat-rakyat malaysia yang berselerak tido kat airport sementara menunggu flight paginyer.... buat muka seposen duduk kat McD semalaman....

Sampai Kuching, my besfren jemput rombongan cik kiah dari kolump0... Si Dayang, kebetulan dan memang dah rancang pun dayang nak buat kenduri cukur jampul anaknya Jaz yang cute jer... ada adat orang swk yang makcik tak penah tgk iaitu adat menimbang. Dayang kata menjadi adat kalau baby lahir bulan safar kena buat majlis macam ni... baby tu letak kat sebelah dan sebelah lagi ditimbang dengan buah-buahan... unik betul lepas tu ada majlis tepung tawar...

Satu malam lepak kat umah dayang, lepas tu kami tido kat hotel holiday inn damai beach santubong... Cantiknya tempat tu, kat sebelah gunung santubong dan berdekatan dengan cultural village sarawak... Sunyi sepi aman damai sesuai ngan namanyer ... masa kat sana kami sekeluarga sempat berkenalan ngan Ann dan Ijan, diorang ni staff Hosp. Umum Swak yang pegi cuti berehat kat sana... baik sungguh budi bahasa adik-adik ni... Diaoranglah yang sudi membantu kami sekeluarga jadi tourist guide kami... tima kasih byk2 akan dikenang sampai bila2 budi baik diorang tu...

Dah tak dak idea nak tulis ni... Just to share kenangan kat sarawak dengan semua kengkawan....


Tuesday, 29-May-2007 11:09 Email | Share | | Bookmark
Permulaan Kisahnya Suziana Kamaruddin

Suziana Kamaruddin
muka baiklah kon0n...
 

Al- kisah makcik baru nak belajar nak join fotopages ni... seronok pulak tgk Aishah ngan Kak Ed punya fotopage... Nak sgt belajar perkara-perkara baru... almaklumlah asyik terperuk dengan dunia ku sahaja.... Hidup Suziana.... belajar buat benda-benda macam ni lagi bagus dari asyik makan jer.. wakakakaka


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net